20211010

Ez az esemény sajnos már véget ért, köszönjük a részvételt

YOU ARE NOW!

A Flying Bodies és az ALL CAPS utcaművészeti fesztiválja - a Budapesti Őszi Fesztivál záróeseménye

A jelenben való létezés, a flow, a közösség, az underground kultúra és a megosztás élményét helyezzük középpontba a fesztivál utolsó napján. A városi teret formáló és alkalmazó művészeti ágak jeles hazai kollektívái mutatják meg testközelből, hogyan válhatnak alkotó emberekké a városlakók - urban dance, parkour, street art workshopokon és részvételi előadásokon keresztül.

Fotó: Simon Iringó

Időpont

2021. október 10.
Ez a rendezvény sajnos már véget ért.
#tánc #vizuál #zene #Egymástépítők #Együttmozdulók #Várostbelakók #Welcomeculture

Október 10-én a Budapesti Őszi Fesztivál zárónapján egy új, ez idáig ismeretlen fővárosi helyszín, a Margitszigeti Palackozóüzem udvara nyitja meg kapuit a városlakók előtt.

A YOU ARE NOW egy egész napos programsorozat, ahol a jelenben való létezés, a flow, a közösség, az underground kultúra és a megosztás van fókuszban. Kiváló hazai és nemzetközi művészek, kollektívák, közösségek által pillanthatunk bele a városi terek művészeti célú, formabontó újragondolásába.

A Flying Bodies Team 2014-es megalakulása óta szervez workshopokat, fesztiválokat és előadásokat a parkour, a kortárstánc, az urban dance, a színház és a cirkusz szerelmeseinek. A Hall of Parkour Hungary parkour show-val és mindenki számára követhető workshoppal készül a Flying Bodies parkour installációjának tereiben, a jelenidejű FIGYELEMÉRT, a Willany Leó Improvizációs Táncszínház az All Caps kollektíva graffiti művészeivel együttműködve lép fel a jelenidejű ALKOTÁSÉRT, Jenna Jalonen az urban dance és a kortárstánc határán egyensúlyozó, élmény alapú workshoppal készül a jelenidejű belső UTAZÁSÉRT, a You are the Flow című előadás és az utána következő DJ szettek a Dumbits zenei támogatásával pedig a tánc, a parkour és az elektronikus zene világában kínál lehetőséget a művészet és az ember találkozására a jelenidejű EGYÜTTLÉTÉRT.

Ezek mellett pedig lehetőség lesz körömtetoválást készíttetni koliszterin handpoke tetoválóművésznél. A program elsődleges célja, hogy jó legyen ott lenni, az urban és az underground kultúra képviselőivel találkozni, művészetet testközelből átélni, egy italt a chill-zone-ban elfogyasztani, inspirálódni. A workshopok mindegyike szabadon látogatható, előképzettség nélkül. A programon való részvétel ingyenes.

“A tökéletes élmény tehát olyasvalami, ami nem csak úgy megtörténik velünk, hanem inkább mi hozzuk szándékosan létre.”

– Csíkszentmihályi Mihály

Program:

ALL CAPS Graffiti Jam: 11:00-19:00

Családi graffiti workshop: 11:00-13:00

Hall of Parkour Hungary – Parkour show és workshop: 14:00-15:10

Willany Leó Improvizációs Táncszínház – Nowness: 15:15-16:00

Fogltér Márton – Live act: 16:00-17:00

Jenna Jalonen – You are the wave workshop: 17:00-18:00

Csuzi Márton & Jenna Jalonen, You are the flow részvételi előadás és jam: 18:00-18:40

Dumbits – Dj set: 18:40-20:00

tbs – Dj set: 20:00 –

Flying Bodies
ALL CAPS
Willany Leó Improvizációs Táncszínház
Collective Dope
Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria
Hall of Parkour Hungary

🎉 Az esemény a 36. SPAR Budapest Maraton útvonala mellett helyezkedik el, így már 10:00 órától várunk titeket, hogy együtt szurkoljunk az elhaladó futóknak. A zenét és a jó hangulatot 10:00 és 14:00 között a LavaLava biztosítja. Vedd figyelembe, hogy a helyszín megközelítése a sportesemény miatt nehezebb lehet, mint egy átlagos hétvégén. A 4/6-os villamos teljes vonalon közlekedik, a Margitsziget megállóhelytől válaszd a gyalogosjárdát vagy gyere Bubival!

A program a hatályos járványügyi előírások betartásával látogatható. Az aktuális információkról kérjük tájékozódjon a helyszíneken és a helyszínek weboldalain.

Helyszín

Margitszigeti ásványvíz-palackozó   1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány

Margitszigeti ásványvíz-palackozó

1138 Budapest, Schulek Frigyes sétány

Kapcsolódó programok

Táncol a tér is

tánc

Táncol a tér is
Táncművészeti Minifesztivál
(D)open your move fesztivál

tánc

(D)open your move fesztivál
Urban dance és kortárstánc találkozó